
Planter & bælgfrugter
Planter og bælgplanter har altid været en fast bestanddel i menneskets kost. De indeholder et bredt spektrum af værdifulde ingredienser, herunder mange sekundære plantenæringsstoffer. Den gamle viden om de særlige egenskaber ved visse planter og bælgplanter understøttes i stigende grad af videnskabelig forskning.
Loppefrøskaller
Loppefrøskaller er frøskallerne fra planten Plantago indica / ovata. Når plantens frugter modnes, springer de små frø op og ligner derfor lopper. Derfor stammer navnet loppefrø eller psyllium lop fra dette fænomen. Især skallerne er rige på værdifulde slimdannende fibre kaldet Flosine-slimpolysaccharider, som ved væskeoptagelse svulmer op til en geléagtig substans. Loppefrøskaller har gennem mere end 2000 år været en vigtig del af den traditionelle indiske kultur. De har også været velkendte i Europa siden oldtiden.
MCT-olie C8
MCT-olie af højeste økologiske kvalitet. Naturlige mellemkædede triglycerider udvundet af ren kokosolie. 100 % ren C8-kaprylsyre som naturligt ekstrakt fra kokosolie. Kemikaliefri ekstraktion uden brug af palmeolie.
MCT-olie C8+C10
MCT-olie af højeste økologiske kvalitet. Naturlige mellemkædede triglycerider udvundet af ren kokosolie. Indeholder 60 % C8-kaprylsyre og 40 % C10-kaprinsyre. Uden palmeolie.