
Antioxidanter
Antioxidanter som vitamin C og E samt zink og selen er vigtige støtter for kroppens eget antioxidative system til beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress. Friske fødevarer, alger, frugter og bær indeholder også en bred vifte af værdifulde planteingredienser, som carotenoider, polyfenoler og flavonoider.
Alpha liponsyre
Alpha liponsyre (ALA), også kaldt thioctsyre, er en svovlholdig fedtsyre, der i lang tid efter sin opdagelse blev betragtet som et vitamin på grund af dens egenskaber. Vores ægte liposomalt formulerede R-alpha liponsyre overbeviser med sin særlige tilgængelighed i tarmen og på celleniveau takket være det optimale forhold mellem R-alpha liponsyre og fosfolipider fra solsikke. De højrensede premium-kapsler med stabiliseret R-alpha liponsyre fra det patenterede Bio Enhanced® Na-RALA-virkemiddel fra USA er praktiske til indtagelse på farten. Begge præparater indeholder ikke syntetisk S-alpha liponsyre.
Astaxanthin
Vores naturlige Astaxanthin fra mikroalgen Haematococcus pluvialis er 100 % original BioAstin® fra Hawaii, verdens førende producent med over 30 års tradition. Den unikke beliggenhed ved Kona-kysten på Hawaii sikrer sollys året rundt i større mængder end noget andet kystområde i USA, hvilket gør, at algerne kan vokse kontinuerligt hele året. Den bæredygtige dyrkning foregår i øens rene kildevand, som skånsomt renses og genbruges flere gange.
OPC
OPC (forkortelse for: Oligomere proanthocyanidiner er især værdifulde naturlige plantebeskyttelsesstoffer fra flavonolgruppen, som består af polymerer af catechiner og epicatechiner. Alle vores produkter er udvundet udelukkende med rent vand og spiselig alkohol og er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer. Indholdet af OPC kontrolleres regelmæssigt af os med HPLC-metoden ved TU Braunschweig (højeste standard).
Quercetin
Quercetin er et naturligt forekommende bioflavonoid i planter – et plantepigment, der står for farven i blomster og beskytter dem mod visse miljøpåvirkninger. Blomsterne fra den japanske snorbusk (Sophora japonica) og frøene fra Fava d'Anta-træet er især rige på quercetin, men også løg, æbler og broccoli kan indeholde større mængder, som dog i høj grad ødelægges ved forarbejdning.
Resveratrol
Resveratrol tilhører polyfenolerne og findes især i skallen på mange frugter, herunder røde druer. Resveratrol findes i to former: cis- og trans-resveratrol. Kun trans-formen udviser fuld biologisk og fysisk effekt.