Vores SunGlow® Pure Kollagen Matcha kombinerer SunGlow® Pure Collagen Hydrolysate (type I & III), et 5-dobbelt optimeret kollagen af næste generation baseret på den strengt kontrollerede råvare SunColl®, med Okinami Matcha fra kontrolleret økologisk dyrkning.
Dette kollagen er blevet nedbrudt til lavmolekylære peptider på ca. 2.000 dalton ved hjælp af hydrolyse og enzymatiske processer. Det gør dem mindre end de fleste andre kollagenpulvere, som ofte har 2.000 til 4.000 dalton eller mere. Disse mindre peptider kan fordøjes særligt hurtigt af kroppen. Dette resulterer i en højere andel af tripeptider, som optages optimalt. Derfor kan vi anbefale en daglig dosis på 10 g (her 11,5 g på grund af den tilsatte matcha) i stedet for 15 g eller mere for lignende produkter.
Økologisk matcha
Vores Matcha Okinami Bio er en premium begyndermix fra udvalgte kultivarer og er blevet skygget i flere uger før høst. Bladene males skånsomt og traditionelt på granitstensmøller – for en usædvanlig cremet konsistens. Vi garanterer den højeste økologiske og JAS økologiske kvalitet samt en renhed og sikkerhed, der regelmæssigt bekræftes ved omfattende laboratorietests.
Premium råmateriale & højeste renhed
Det højkvalitets kollagenhydrolysat er baseret på vores strengt kontrollerede SunColl®-standard og stammer udelukkende fra kvæg, der græsser på en dyrevenlig måde. Dyrene har adgang til åbne græsarealer, frisk græs og vand, hvilket sikrer den højeste kvalitet af råmaterialet og er gennemsigtigt sikret af det fulde sporbarhedssystem.
Hele produktionen foregår skånsomt og rent enzymatisk. Bortset fra vand anvendes der ikke opløsningsmidler. De kollagenpeptider, der opnås på denne måde, forarbejdes yderligere ved hjælp af ionbytning for at sikre en særlig høj renhed. Kollagenet er fri for antibiotika- og hormonrester samt alle tilsætningsstoffer som konserveringsmidler, sødestoffer eller smagsstoffer.
Fremragende opløselighed og smagsneutralitet af kollagen
Takket være den specielle mikrogranulering (agglomerering) er vores pulver fremragende opløseligt – både i varme og kolde drikke og retter. Denne målrettede, rent fysiske forædling forhindrer klumpdannelse, som forekommer med almindeligt, fint pulver, da de større, porøse korn straks lader væsken trænge dybt ind. Kvaliteten og den specifikke størrelse af de bioaktive kollagenpeptider (2.000 Da) forbliver fuldstændig intakt.
Den høje renhed og fraværet af frie aminosyrer gør også vores SunGlow® Pure Collagen Matcha behagelig i smagen. Det er varmebestandigt (under kogepunktet) og er ideelt til at blive rørt i varme eller kolde drikke og retter uden at ændre deres smag.
Vi bruger en særlig høj kvalitet, lufttæt smagsbeskyttelsespose med lynlås. Takket være den høje barrierebelægning af høj kvalitet er indholdet optimalt beskyttet mod fugt, oxidation og skadelige påvirkninger.