
Krydderurter & Alger
Urter tilføjer ikke kun unikke smagsnuancer til maden, men er også rige på sekundære planteforbindelser og æteriske olier. Disse giver urterne deres karakteristiske egenskaber, som har været kendt i traditionel urtemedicin over hele verden i århundreder. Ferskvands- og havalger betragtes som nogle af vores mest kraftfulde superfoods, hvis intense grønne farve kommer fra klorofyl i deres celler – et naturligt pigment, som alle planteceller har til fælles.
Chlorella
Ferskvandsalgen Chlorella er kendt for sit brede næringsprofil med aminosyrer, protein, vitaminer, mineraler og sporstoffer, især på grund af det usædvanligt høje indhold af chlorophyll og det unikke "Chlorella Growth Factor" (CGF) i cellekernen. Forskellige dyrknings- og produktionsmetoder (i overdækkede bassiner, åbne bassiner med direkte sollys eller i glasrørsystemer) giver Chlorella-alger med hvert deres fortrin mht. chlorophyll, smag samt aminosyre- og næringsprofil. Vores Chlorella-udvalg omfatter de bedste producenter globalt for hver dyrkningsmetode.
Mariendistel
Frøene fra marietidsel (Silybum marianum) indeholder et flavonoidspektrum kendt som silymarin, bestående af silibinin, silydianin og silychristin. Mariendistel har været anvendt i plantekundskab siden oldtiden.
Spirulina
Ferskvandsalgen Spirulina platensis (Arthrospira platensis) er en cyanobakterie, tidligere kendt som blågrønalge. Den er kendt for sin ekstraordinære næringstætte sammensætning og især for det karakteristiske høje indhold af phycocyanin, et naturligt blåt farvestof. Vores Spirulina-sortiment indeholder verdens førende premiumprodukter fra de bedste dyrkningsmetoder, hver med sine unikke fordele.